Bedrijfsuitje nabij Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht


Zoek je naar een geschikt bedrijfsuitje nabij Utrecht? Dan ben je aan het juiste adres bij FunEvent. Wij organiseren diverse groepsuitjes zoals een workshop of een uitgebreide lunch op een boot. Er is erg veel diversiteit, daarom is er altijd een uitje dat aansluit op jouw groep. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, een half uur rijden van Utrecht. FunEvent is gemakkelijk bereikbaar via de A28. Zoek je naar een bedrijfsuitje nabij Utrecht? Kies dan voor FunEvent!

Bedrijfsuitje in Utrecht

Tuk tuk huren?

Zoek je naar een actief bedrijfsuitje nabij Utrecht? Je kunt bij ons een tuk tuk huren. Hiermee kun je een tour maken door de historische binnenstad van Amersfoort. Dit is ook ideaal als een vrienden- of vrijgezellenfeest. Tijdens deze tour zal je begeleidt worden door onze gidsen. Halverwege de tocht kun je genieten van een heerlijk verkoelend drankje. Daarnaast is het ook mogelijk om een tocht per citytuk, boot, step of trik te maken. Wil je direct meer informatie over een bedrijfsuitje nabij Utrecht? Bel dan: 0657578083.

Groepsuitje in Utrecht

Compleet verzorgde arrangementen

Het voordeel van ons bedrijfsuitje nabij Utrecht is dat je verder niets hoeft te regelen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij dat je collega’s of vrienden tevreden naar huis gaan. Je kunt bij ons al een groepsuitje organiseren vanaf €19,95 per persoon. Naast de actieve uitjes is er ook genoeg ruimte voor diner arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie vaartocht met lekkere lunch. Of ga je liever voor een 3-gangen diner? Het is allemaal mogelijk. Ontdek al onze bedrijfsuitjes nabij Utrecht!

Bedrijfsuitje Utrecht FunEvent

Bedrijfsuitje Utrecht: FunEvent!

Zoek je naar een bedrijfsuitje nabij Utrecht? FunEvent helpt je graag verder. Onze missie is om een leuke middag voor jou en je collega’s te verzorgen. Vul je telefoonnummer in op de website en we bellen je zo snel mogelijk terug. Heb je nog een aantal vragen over een bepaald uitje? Neem telefonisch contact op en wij helpen je graag verder. Dit kan via: 0657578083. Vragen over een bedrijfsuitje nabij Utrecht mogen ook per mail naar: info@funevent.nl.

Wat anderen zeggen over Funevent: